Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > Tech Point > ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

ΣΚΑΪ ΒΟΛΟΥ 103

This is a discussion on ΣΚΑΪ ΒΟΛΟΥ 103 within the ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ forums, part of the Tech Point category; Αλλαγές στην εγχώρια αγορά τηλεπικοινωνιών προοιωνίζεται η απόκτηση από το γερμανικό κολοσσό των τηλεπικοινωνιών Deutsche Telekom (DT) του 19,99% των ...

 
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 17-03-2008, 22:51:   #1
Κων/νος
ΑΛΦΑ@ΣΚΑΪ
 
Το avatar του χρήστη Κων/νος
 
Εγγραφή: Mar 2008
Περιοχή: ΑΛΦΑ@ΣΚΑΪ 103 Μαγνησία
Μηνύματα: 347
Thanks: 0
Thanked 100 Times in 68 Posts
My Mood:
Κων/νος is on a distinguished roadΚων/νος is on a distinguished roadΚων/νος is on a distinguished roadΚων/νος is on a distinguished road
Προεπιλογή ΣΚΑΪ ΒΟΛΟΥ 103

Αλλαγές στην εγχώρια αγορά τηλεπικοινωνιών προοιωνίζεται η απόκτηση από το γερμανικό κολοσσό των τηλεπικοινωνιών Deutsche Telekom (DT) του 19,99% των μετοχών της ΜΙG του ΟΤΕ. Το συνολικό κόστος του μεγάλου deal θα ανέλθει περίπου στα 2,5 δισεκατομμύρια ευρώ.

Η επενδυτική εταιρεία Marfin Investment Group (MIG) σε ανακοίνωση της αναφέρει ότι υπεγράφη συμφωνία με την Deutsche Telekom AG για την πώληση 98,026,324 μετοχών του ΟΤΕ προς 26 ευρώ ανά μετοχή.

Η συναλλαγή αναμένεται να ολοκληρωθεί το αργότερο έως τις 7 Μαΐου 2008 και τελεί υπό την αίρεση εγκρίσεως σχετικού αιτήματος της Deutsche Telekom AG από την Διυπουργική Επιτροπή Αποκρατικοποιήσεων της Ελλάδας.

Επίσης η συμφωνία έχει εγκριθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο της MIG και το Εκτελεστικό Διοικητικό Συμβούλιο της Deutsche Telekom AG, τελεί όμως υπό την αίρεση της εγκρίσεώς της και από το Επιβλέπον Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας (Supervisory Board).

Η έναρξη συνομιλιών μεταξύ της DT και του ελληνικού Δημοσίου για την επίτευξη συμφωνίας αναμένεται να ξεκινήσει στο αμέσως προσεχές διάστημα, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

"Ευπρόσδεκτη εξέλιξη" χαρακτήρισαν από την πλευρά τους τη συμφωνία οι υπουργοί Οικονομίας κ. Αλογοσκούφης και Μεταφορών κ. Χατζηδάκης.

Όπως δήλωσε ο Γιώργος Αλογοσκούφης, η συμφωνία είναι συμβατή με τη στρατηγική της κυβέρνησης για τον ΟΤΕ, προσθέτοντας ότι μένει να συμφωνηθούν μία σειρά από ζητήματα μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και του γερμανικού ομίλου.

Αντιδράσεις. Σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ αναφέρει μεταξύ άλλων ότι "η προδιαγεγραμμένη πορεία εκποίησης του ΟΤΕ φαίνεται ότι προχωρά με την πλήρη συναίνεση της κυβέρνησης", ενώ ο Παναγιώτης Λαφαζάνης από το ΣΥΝ, με ερώτησή του προς τον υπουργό Οικονομίας ζητάει να μάθει εάν η κυβέρνηση γνώριζε τις διεργασίες πώλησης και εάν η Deutsche Telecom μπορεί να είναι ο στρατηγικός επενδυτής που αναζητάει η κυβέρνηση για τον ΟΤΕ.

Η ΟΜΕ-ΟΤΕ, σε ανακοίνωσή της, εκτιμά ότι με την πώληση από την ΜΙG στη Deutsche Telekom του μεριδίου της στον ΟΤΕ, ανοίγει νέος κύκλος ιδιωτικοποίησης του ομίλου ΟΤΕ και προανήγγειλε συμμετοχή στην 24ωρη πανελλαδική απεργία της ΓΣΕΕ την προσεχή Τετάρτη.
Ο χρήστης Κων/νος δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
 

Bookmarks


Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΟΥΡΠΗΣ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ ΒΟΛΟΥ Κων/νος ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ 0 17-04-2008 00:14:
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΚΑΪ ΒΟΛΟΥ Κων/νος ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ 1 01-04-2008 15:44:
ΣΚΑΪ ΒΟΛΟΥ Κων/νος ΕΛΛΑΔΑ 0 18-03-2008 19:00:
ΣΚΑΪ ΒΟΛΟΥ Κων/νος ΕΠΙ ΤΡΟΧΩΝ 0 17-03-2008 23:03:
ΣΚΑΪ ΒΟΛΟΥ Κων/νος ΕΛΛΑΔΑ 0 17-03-2008 22:08:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:41:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam