Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > Tech Point > ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ > ΚΙΝΗΤΗ

Sony Ericsson P1i

This is a discussion on Sony Ericsson P1i within the ΚΙΝΗΤΗ forums, part of the ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ category; Το P1i είναι το νεότερο μέλος της οικογένειας των «P» συσκευών της ιαπωνοσουηδικής εταιρείας, το οποίο καταφέρνει να ωθήσει στα ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 17-05-2007, 18:37:   #1
aggelos_a
LaTeamer
 
Το avatar του χρήστη aggelos_a
 
Εγγραφή: Nov 2006
Περιοχή: Los Almyros
Μηνύματα: 1.192
Thanks: 13
Thanked 26 Times in 10 Posts
My Mood:
aggelos_a is on a distinguished roadaggelos_a is on a distinguished roadaggelos_a is on a distinguished road
Προεπιλογή Sony Ericsson P1i



Το P1i είναι το νεότερο μέλος της οικογένειας των «P» συσκευών της ιαπωνοσουηδικής εταιρείας, το οποίο καταφέρνει να ωθήσει στα άκρα τα τεχνολογικά προτερήματα των προκατόχων του, ενώ παράλληλα είναι αισθητά βελτιωμένο στους τομείς του design, της «ταχύτητας» και της αυτονομίας. Με αυτόν τον τρόπο μπορούν να περιγραφούν συνοπτικά τα κύρια χαρακτηριστικά του πιο προηγμένου smart phone της Sony Ericsson, το οποίο αναμένεται να φθάσει στις προθήκες των καταστημάτων το τρίτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους. Η νέα συσκευή προσφέρει τις πλέον ολοκληρωμένες λύσεις για τη διαχείριση της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας και οργάνωσης προσωπικών πληροφοριών, ενσωματώνει την ασύρματη τεχνολογία Wi-Fi και επιτρέπει την χρήση υπηρεσιών VoIP. Ωστόσο, το P1i δεν είναι μια αμιγώς επαγγελματική πρόταση, αφού διαθέτει και ορισμένα multimedia χαρακτηριστικά τα οποία αναμένεται να την κάνουν αρεστή και στο ευρύ κοινό. Ένα από αυτά είναι και η ψηφιακή κάμερα των 3,2 megapixel...


Γνωριμία με το Sony Ericsson P1i



Η νέα «έξυπνη» πρόταση της Sony Ericsson κατατάσσεται στην οικογένεια των «P» συσκευών και κατά συνέπεια αποτελεί, τουλάχιστον ονομαστικά, το διάδοχο του P990. Στην πραγματικότητα όμως το P1 θα μπορούσε να ήταν και ο «απόγονος» του M600, καθώς εκ πρώτης όψεως οι δύο αυτές συσκευές φαίνεται να έχουν αρκετά κοινά γνωρίσματα - από τα οποία το πιο χαρακτηριστικό είναι η απουσία του «αναδιπλούμενου» πληκτρολογίου. Η ιαπωνοσουηδική εταιρεία φυσικά δεν κατατάσσει τις συσκευές της σε κατηγορίες ανάλογα με τα χαρακτηριστικά τους, αλλά σύμφωνα με το «κοινό» στο οποίο απευθύνονται. Η σειρά «M» - που συνεχίζει να εκπροσωπείται αποκλειστικά από το M600 – σχεδιάστηκε ώστε να καλύψει αυστηρά τις ανάγκες mobile office εφαρμογών, ενώ αντίθετα στη σειρά «P» κατατάσσονται - ανέκαθεν - τα πιο... προηγμένα smart phones της Sony Ericsson, που κατά κύριο λόγο απευθύνονται σε «ενθουσιώδεις» χρήστες.

Επισήμως λοιπόν, το P1 είναι μια πρόταση που ενδέχεται να ικανοποιήσει όσους επέλεξαν στο παρελθόν κάποιο από τα P800, P900, P910 και P990. Σίγουρα ορισμένοι από αυτούς θα νοιώσουν «άβολα» με το γεγονός της απουσίας του αναδιπλούμενου πληκτρολογίου, το οποίο έχει αντικατασταθεί με ένα «σταθερό», σχεδιασμένο κατά τα πρότυπα του M600. Ωστόσο, όλα τα υπόλοιπα, γνώριμα και αγαπημένα, χαρακτηριστικά των παλαιότερων «P» συσκευών, όπως η οθόνη αφής, το λειτουργικό σύστημα Symbian OS και η πλατφόρμα UIQ, παρέμειναν στη θέση τους. Σε αυτά τα «θεμέλια» στηρίζεται το νέο P1 αποτελώντας μια ιδιαίτερα ελκυστική πρόταση για όσους αναζητούν μια συσκευή που θα τους επιτρέψει να διεκπεραιώσουν τις «επαγγελματικές» τους υποχρεώσεις και παράλληλα θα τους δώσει τη δυνατότητα να «απολαύσουν» τη multimedia πλευρά της κινητής τηλεφωνίας.

Η Sony Ericsson συνοψίζει στην επίσημη «αναγγελία» της συσκευής τα κυριότερα γνωρίσματα του νέου της smart phone «μεγέθους τσέπης»: Είναι μικρότερο σε μέγεθος κατά 25% από το P990i, αποτελεί μια ολοκληρωμένη mobile office πρόταση, υποστηρίζει την τεχνολογία WLAN και τις υπηρεσίες VoIP, διαθέτει ψηφιακή κάμερα ανάλυσης 3,2 megapixel και στη βασική του συσκευασία θα περιλαμβάνεται κάρτα μνήμης χωρητικότητας 512MB. Το P1i υποστηρίζει μια ευρεία γκάμα λύσεων για τη διαχείριση της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, ενώ φυσικά επιτρέπει και την πλοήγηση στο Web. Η ασύρματη πρόσβαση σε αυτές τις υπηρεσίες μπορεί να επιτευχθεί είτε με την χρήση των υπηρεσιών τρίτης γενιάς (άνευ HSDPA), είτε με τη σύνδεση σε δίκτυα WLAN (802.11b). Η συσκευή είναι βασισμένη στο λειτουργικό σύστημα Symbian OS (v9.1) και την πλατφόρμα UIQ 3.0 και κατά συνέπεια μπορεί να «φιλοξενήσει» διάφορες εφαρμογές, τις οποίες μπορεί να επιλέξει ο χρήστης για την κάλυψη των προσωπικών του απαιτήσεων. Η multimedia πλευρά του τηλεφώνου μπορεί να γίνει άμεσα αντιληπτή λόγω της οθόνης αφής των 2,6 ιντσών, που δεσπόζει στην εμπρόσθια επιφάνειά της. Κάτω από αυτήν έχει τοποθετηθεί το πληκτρολόγιο, που αν και ο αριθμός των πλήκτρων του είναι περιορισμένος, «μιμείται» (αποτελεσματικά) τη διάταξη «QWERTY» και διευκολύνει την εισαγωγή κειμένου.

Το νέο triple-band / dual-mode smart phone της Sony Ericsson αναμένεται να φθάσει στις προθήκες των ευρωπαϊκών καταστημάτων κινητής τηλεφωνίας μέσα στο τρίτο τρίμηνο του 2007, ενώ επισήμως δεν έχει γίνει γνωστό το εκτιμώμενο κόστος του.

Εξωτερικά γνωρίσματα


Εξωτερικά τουλάχιστον το Sony Ericsson P1i φαίνεται να έχει αρκετές ομοιότητες με το M600i και κατά συνέπεια και με το W950i, μόνο που το τελευταίο δεν διαθέτει QWERTY πληκτρολόγιο. Οι διαστάσεις της νεότερης συσκευής είναι 106 x 55 x 17 χιλιοστά, ενώ το βάρος του μετά την τοποθέτηση της standard μπαταρίας φθάνει τα 124 γραμμάρια. Για λόγους σύγκρισης αξίζει να αναφέρουμε ότι οι διαστάσεις του M600i είναι 107 x 57 x 15 χιλιοστά, ενώ το βάρος του 112 γραμμάρια. Η αύξηση του πάχους κατά 2 χιλιοστά και του βάρους κατά 12 γραμμάρια ίσως να οφείλεται αποκλειστικά στην ύπαρξη της ψηφιακής κάμερας των 3,2 megapixel στο P1i.

Το μεγαλύτερο τμήμα της εμπρόσθιας επιφάνειας του νέου UIQ smart phone της ιαπωνοσουηδικής εταιρείας, καταλαμβάνεται από την TFT οθόνη αφής των 2,6 ιντσών, η οποία έχει ανάλυση 240 x 320 pixels (QVGA) και μπορεί να παρουσιάσει 262.144 χρώματα. Πάνω από αυτήν έχει τοποθετηθεί η βοηθητική κάμερα, που επιτρέπει τη συμμετοχή του χρήστη σε βίντεο-κλήσεις.

Από το νεότερο κινητό της σειράς «P» δεν θα μπορούσε να απουσιάζει το πληκτρολόγιο QWERTY, μόνο που αυτό αποτελείται πλέον από σημαντικά λιγότερα πλήκτρα. Οι σχεδιαστές της ιαπωνοσουηδικής εταιρείας ενσωμάτωσαν στο P1i το ίδιο πληκτρολόγιο με αυτό που διαθέτει το M600i. Ο συνολικός αριθμός των πλήκτρων του ανέρχεται σε 40 και κατά συνέπεια, το καθένα από αυτά μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εισαγωγή περισσοτέρων του ενός γραμμάτων ή χαρακτήρων. Το κάθε πλήκτρο μπορεί να «πιεστεί» σε μια από τις δύο άκρες του, ώστε να επιτευχθεί η εισαγωγή του επιθυμητού χαρακτήρα. Για παράδειγμα, πιέζοντας το «1» στην αριστερή του πλευρά, πραγματοποιείται η εισαγωγή του «Ε» στο κείμενο, ενώ με την πίεση του ίδιου πλήκτρου στη δεξιά του όμως πλευρά, επιτυγχάνεται η εισαγωγή του «Ρ». Κάποιοι άλλοι χαρακτήρες εισάγονται σε περίπτωση που κάποιο από τα πλήκτρα πιεστεί σε συνδυασμό με το «ALT». Σχεδιαστικά τουλάχιστον, πιστεύουμε ότι η επιλογή της Sony Ericsson να ενσωματώσει στο P1 το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο ήταν δικαιολογημένη. Κατά πόσο αυτό είναι πιο εύχρηστο από ένα ολοκληρωμένο QWERTY πληκτρολόγιο με μικροσκοπικά πλήκτρα, είναι κάτι που μπορούν να γνωρίζουν μόνο όσοι έχουν χρησιμοποιήσει τόσο το P990i όσο και το M600i για να κάνουν τις απαραίτητες συγκρίσεις.

Στο αριστερό πλάι της συσκευής βρίσκεται το Jog Dial, το οποίο επιτρέπει την πλοήγηση στα menu του P1i. Μολονότι το τηλέφωνο διαθέτει οθόνη αφής, είναι γνωστό πως η χρήση της δεν είναι ενδεδειγμένη σε διάφορες περιστάσεις και κατά συνέπεια η ύπαρξη του προαναφερθέντος «πολυπλήκτρου» αποδεικνύεται σωτήρια. Στην αντίθετη πλευρά έχει τοποθετηθεί το πλήκτρο shutter για τη λήψη φωτογραφιών, ένα ακόμη «προγραμματιζόμενο» πλήκτρο, καθώς και η υποδοχή τοποθέτησης καρτών μνήμης. Η θύρα υπερύθρων και το πλήκτρο ενεργοποίησης / απενεργοποίησης έχει τοποθετηθεί στο άνω τμήμα του τηλεφώνου.

Εφαρμογές γραφείου


Η Sony Ericsson είχε «πειραματιστεί» στο παρελθόν με αρκετές λύσεις για την ασύρματη διαχείριση της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας και σίγουρα δεν θα μπορούσε να μην τις ενσωματώσει στο νέο της smart phone, το οποίο εξάλλου απευθύνεται και σε εταιρικούς χρήστες. Κατά συνέπεια, ο email client του P1i, εκτός από την πρόσβαση σε «τυπικούς» λογαριασμούς POP3 / IMAP4, επιτρέπει και την χρήση των υπηρεσιών AlteXia, Ericsson Mobile Office, Intellisync, Microsoft Exchange- ActiveSync, Research In Motion - BlackBerry Connect, Seven, Sybase/iAnywhere και Visto. Οι επτά (!) τελευταίες λύσεις θα επιτρέψουν τη άμεση προώθηση στο κινητό των μηνυμάτων ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (push email). Επιπρόσθετα όμως κάποιες από αυτές θα εξυπηρετήσουν και τον ασύρματο συγχρονισμό πληροφοριών, όπως για παράδειγμα τις καταχωρήσεις του τηλεφωνικού καταλόγου και τα γεγονότα του ημερολογίου. Με αυτόν τον τρόπο ο χρήστης της συσκευής θα μπορεί να έχει ανά πάσα στιγμή πρόσβαση στα επαγγελματικά και τα προσωπικά του δεδομένα, χωρίς να «διακόπτεται» η επαφή του με το γραφείο, ακόμη και αν βρίσκεται έξω από τους τέσσερις «τοίχους» του. Το P1i επιτρέπει και την «απομακρυσμένη διαγραφή» των emails και των προσωπικών δεδομένων που έχουν αποθηκευτεί σε αυτό. Η συγκεκριμένη λειτουργία δίνει τη δυνατότητα στο νόμιμο κάτοχο του τηλεφώνου να «προστατέψει» αποτελεσματικά τις εμπιστευτικές του πληροφορίες σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής του τηλεφώνου. Ο συγχρονισμός των δεδομένων μπορεί φυσικά να επιτευχθεί και μετά την ενσύρματη σύνδεση με Η/Υ. Για να διευκολύνει τη συγκεκριμένη διαδικασία η Sony Ericsson περικλείει στη βασική συσκευασία το απαιτούμενο καλώδιο USB, καθώς και μια βάση «γραφείου» (desk stand).

Είναι ίσως περιττό να αναφέρουμε ότι το P1i μπορεί, εκτός από τα emails, να διαχειριστεί σε ικανοποιητικό βαθμό και τα συνημμένα αρχεία, που τυχόν περιέχονται σε αυτά. Η συσκευή διαθέτει το κατάλληλο λογισμικό, το οποίο θα επιτρέψει την προβολή εγγράφων του Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint), καθώς και την τροποποίησή τους. Όσο για την πλοήγηση στο Web, αυτή επιτυγχάνεται μέσω του browser της Opera, ο οποίος μπορεί να εμφανίσει σχεδόν κάθε ιστοσελίδα χωρίς προβλήματα.

Συνδεσιμότητα και άλλα...


Το UIQ smart phone της Sony Ericsson μπορεί να λειτουργήσει σε δίκτυα κινητής τηλεφωνίας τρίτης γενιάς. Ωστόσο δεν υποστηρίζει την τεχνολογία HSDPA με αποτέλεσμα η ταχύτητα λήψης των δεδομένων να μην είναι η καλύτερη δυνατή. Η ιαπωνοσουηδική εταιρεία, σε αντίθεση με τους περισσότερους ανταγωνιστές, δείχνει να «αδιαφορεί» για το HSDPA, αφού έχει παρουσιάσει έως τώρα (Μάιος 2007) μόνο μια συσκευή που το υποστηρίζει - και αυτή προφανώς δεν είναι «έξυπνη». Με δεδομένο ότι το Μάρτιο του 2007 περισσότερα από 100 δίκτυα κινητής τηλεφωνίας ανά τον κόσμο είχαν αναβαθμίσει την υποδομή τους ώστε να υποστηρίζουν το HSDPA, οι κάτοχοι του P1i είναι βέβαιο πως θα νοιώσουν... άσχημα, μη έχοντας τη δυνατότητα να «ακολουθήσουν» και να «εκμεταλλευθούν» τις τεχνολογίες εξελίξεις. Κατά την άποψή μας η απουσία του HSDPA αποτελεί το πιο σημαντικό μειονέκτημα της συσκευής.

Η ασύρματη πρόσβαση στο Διαδίκτυο μπορεί να γίνει εναλλακτικά μέσω WLAN, αφού το P1i ενσωματώνει την ασύρματη τεχνολογία Wi-Fi 802.11b. Οι ιθύνοντες της ιαπωνοσουηδικής εταιρείας φαίνεται ίσως να ξεχνούν ότι οι περισσότερες ανταγωνιστικές προτάσεις υποστηρίζουν και το πρωτόκολλο 802.11g, το οποίο προσφέρει, μεταξύ άλλων, ακόμη υψηλότερες ταχύτητες. Πρακτικά ένα κινητό ίσως να μην έχει ακόμη την απαραίτητη επεξεργαστική ισχύ ώστε να τις εκμεταλλευθεί, ωστόσο αυτό δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αιτιολογήσει την μη υποστήριξη ενός ιδιαίτερα διαδεδομένου πρωτοκόλλου. Σε κάθε περίπτωση η δυνατότητα πρόσβασης σε δίκτυα WLAN θα δώσει τη δυνατότητα στους κατόχους της συσκευής να πλοηγηθούν στο Web και να ελέγξουν την αλληλογραφία τους πολύ πιο γρήγορα και πιο οικονομικά από ότι μέσω των δικτύων κινητής τηλεφωνίας. Επιπρόσθετα θα μπορέσουν να πραγματοποιήσουν και «φθηνότερες» τηλεφωνικές κλήσεις, αφού το P1i υποστηρίζει τις υπηρεσίες VoIP.

Ψυχαγωγία


Το Sony Ericsson P1i ωστόσο δεν είναι μια αμιγώς επαγγελματική πρόταση, αφού έχει και μια «ψυχαγωγική» πλευρά, η οποία μάλιστα είναι αρκετά ενδιαφέρουσα. Με ελάχιστες εξαιρέσεις, λίγα smart phones είναι αυτά που διαθέτουν ψηφιακή κάμερα ικανή να χρησιμοποιηθεί για τη λήψη φωτογραφιών σχετικά υψηλής ανάλυσης και ποιότητας - και το P1i είναι ένα αυτά. Ο αισθητήρας της κάμερας έχει ανάλυση 3,2 megapixel, ενώ παράλληλα είναι διαθέσιμη και η λειτουργία αυτόματης εστίασης (auto-focus). Μετά τα K800i και K810i είναι η πρώτη φορά που η Sony Ericsson ανακοινώνει τη διάθεση μιας συσκευής που έχει τόσο καλές επιδόσεις στον τομέα του imaging. Σημειώνεται, ότι κατά τη λήψη επιτρέπεται η χρήση LED ως φλας, καθώς και το ψηφιακό zoom 3x. Στη συσκευή θα βρείτε προεγκατεστημένες μεταξύ άλλων και δύο ενδιαφέρουσες εφαρμογές. Η πρώτη επιτρέπει τη δημοσίευση των εικόνων σε blogs, ενώ η δεύτερη τη ψηφιακή σάρωση επαγγελματικών καρτών και την προσθήκη των στοιχείων τους απευθείας στο τηλεφωνικό κατάλογο.

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο μπορούν να αποθηκευτούν είτε στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου, η οποία ανέρχεται στα 160MB, είτε σε κάρτες μνήμης Memory Stick Micro. Στη βασική συσκευασία, όπως αναφέραμε ήδη, θα παρέχεται μια κάρτα χωρητικότητας 512MB. Στους ίδιους χώρους μπορούν να αποθηκευτούν και ψηφιακά αρχεία ήχου, τα οποία μπορεί να αναπαράγει απροβλημάτιστα το P1i. Αν βαρεθείτε να ακούτε ξανά και ξανά τα ίδια τραγούδια, ο ραδιοφωνικός FM δέκτης με RDS θα σας επιτρέψει να συντονιστείτε στους αγαπημένους σας σταθμούς.

Μια πρώτη γνώμη...



Μολονότι δεν υποστηρίζει τις υπηρεσίες HSDPA και έχει κάποιες λιγότερο σημαντικές ελλείψεις, το P1i είναι αναμφίβολα το πιο προηγμένο smart phone, που έχει κατασκευάσει έως τώρα η Sony Ericsson. Εκ πρώτης όψεως δεν φαίνεται να υπάρχουν αλλαγές στο λογισμικό του τηλεφώνου σε σύγκριση με το P990i. Ωστόσο, οι διαφορές στον τομέα του hardware είναι αυτές που θα κάνουν τη διαφορά. Η ύπαρξη της ψηφιακής κάμερας των 3,2 megapixel και η υποστήριξη της τεχνολογίας Wi-Fi είναι βέβαιο πως θα αποτελέσουν ισχυρό κίνητρο για την επιλογή του. Στον τομέα του messaging η συσκευή τα καταφέρνει αρκετά καλά, ωστόσο σίγουρα το QWERTY πληκτρολόγιό του δεν είναι τόσο βολικό όσο αυτό κάποιον ανταγωνιστικών προτάσεων. Σε κάθε περίπτωση, αν είστε «λάτρης» του Symbian OS και αναζητάτε ένα smart phone με οθόνη αφής, τότε δεν έχετε παρά να δώσετε στο P1i μια ευκαιρία για να σας «κατακτήσει».

Κώδικας:
ΠΗΓΗ: myphone.gr
Ο χρήστης aggelos_a δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Παλιά 22-09-2007, 21:58:   #2
P@ntelis Web
Administrator
 
Το avatar του χρήστη P@ntelis Web
 
Εγγραφή: Oct 2006
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μηνύματα: 1.372
Thanks: 439
Thanked 690 Times in 351 Posts
My Mood:
P@ntelis Web is a jewel in the roughP@ntelis Web is a jewel in the roughP@ntelis Web is a jewel in the roughP@ntelis Web is a jewel in the roughP@ntelis Web is a jewel in the roughP@ntelis Web is a jewel in the roughP@ntelis Web is a jewel in the roughP@ntelis Web is a jewel in the roughP@ntelis Web is a jewel in the roughP@ntelis Web is a jewel in the roughP@ntelis Web is a jewel in the rough
Προεπιλογή

Παιδιά γεια σας
Είμαι από τους τυχερούς πιστεύω που έχουν στα χεριά τους το Sony Ericsson P1i που πραγματικά είναι ένα από τα καλύτερα κινητά που κυκλοφορεί στην αγορά αυτή την περίοδο. Δεν έχω λόγια να το περιγράξω πάντως αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω.
Στο πακέτο του τα έχει όλα δεν του λίπη τίποτα όπως και το Bluetooth gps και μια συνδρομή για το wayfinder navigator 7 που είναι πολύ καλό στην συνεργασία του με το κινητό μόνο που δεν είναι στα ελληνικά αλλά μικρό το κακό.


Αυτο που πηρα εγω ειχε μεσα :

- Το κινητο !!
- Μπαταρια 1120 (BST-20 αν θυμαμαι)
- Φορτιστη
- Stereo handfree
- Μνημη Μ2 512 ΜΒ
- Καλωδιο συνδεσης USB
- 2o πενακι
- Cradle φορτισης
- Θηκη προστασιας-μεταφορας
- CD - Software - Manuals κλπ.
- 1 καρτα για αμεση επικοινωνια με το P1i Customer Support Center (801...)

- To GPS Receiver που ειπαμε
- Μπαταρια 680 για το Receiver
- Φορτιστη αυτοκινητου για το Receiver
- To software για το GPS

__________________
Ο χρήστης P@ntelis Web δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks


Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Τα νέα Sony-Ericsson antonis ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ 0 21-10-2007 15:18:
Sony Ericsson S500i aggelos_a ΚΙΝΗΤΗ 0 17-05-2007 18:41:
Για Sony Ericsson... P@ntelis Web ΚΙΝΗΤΗ 0 10-03-2007 22:56:
Gig in the Sky από την Sony Ericsson ilias ΚΙΝΗΤΗ 0 02-03-2007 18:44:
Sony Ericsson Z310 geodon ΚΙΝΗΤΗ 0 08-12-2006 18:00:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:05:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam